Jeugdopleiding Ajax

De jeugdopleiding van Ajax is één van de hoogst aangeschreven jeugdopleidingen van Nederland. En wordt zelfs vaak gezien als één van de hoogst aangeschreven jeugdopleidingen ter wereld. De jeugdopleiding van Ajax heeft dan ook al vele voetballers afgeleverd die in het binnenland of in het buitenland hun voetbal kwaliteiten wekelijks laten zien.

De Toekomst

Ajax ziet De Toekomst als het hart van de Amsterdamse voetbalclub. En dat is het eigenlijk ook wel. De Toekomst is namelijk het jeugdcomplex van Ajax. Alle jeugdteams van Ajax trainen op dit prachtige jeugdcomplex. En ook de wedstrijden van de vele jeugdteams van Ajax worden wekelijks gespeeld op het jeugdcomplex De Toekomst.

De Toekomst bevindt zich in Amsterdam-Duivendrecht. Op een kleine afstand van het stadion van Ajax, de Johan Cruijff ArenA. Het adres van De Toekomst is Borchlandweg 18. Met daarbij 1114 BD als postcode. Parkeren kan in grote getallen in de omgeving bij De Toekomst.

Jeugdteams

Het opleiden van spelers staat uiteraard centraal binnen de jeugdopleiding van Ajax. Toch doen bijna alle jeugdteams van Ajax elke keer weer mee voor het kampioenschap binnen hun leeftijd. De jeugdopleiding van Ajax heeft dertien jeugdteams. Die jeugdteams binnen de jeugdopleiding zijn Jong Ajax, de O19-1, de O17-1, de O16-1, de O15-1, de O14-1, de O13-1, de O13-2, de O12-1, de O11-1, de O10-1 en de O9-1.

Technische staf jeugdteams

Ajax zoekt graag de beste spelers voor in hun jeugdteams. Maar daarnaast zoekt Ajax natuurlijk ook de meest geschikte technische staf voor binnen hun jeugdopleiding en bij hun jeugdteams. Hieronder vind je de technische staf van de jeugdteams voor het jaar 2018/2019.

JeugdteamNaam
Jong AjaxMichael Reiziger
Ajax O19-1John Heitinga
Ajax O17-1Richard Knopper
Ajax O16-1Cedric van der Gun
Ajax O15-1Nordin Wooter
Ajax O14-1Robin Veldman
Ajax O13-1Kelvin Duffree
Ajax O13-2Marco van Galen
Ajax O12-1Nick Vreeman
Ajax O11-1Dennis de Haan
Ajax O10-1Joost van Dam
Ajax O9-1Rik Verhage
Ajax O8-1Dennis Reus